Verzenden &betalen

 

Betaalmogelijkheden:

Brand Living hanteert de volgende betaalmethoden; Ideal, Credit Card en betalen bij ophalen in de winkel.achteraf betalen via Klarna :

BetaalmethodeKlarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna . Algemene informatie over Klarna vindt u hier . Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

BANKGEGEVENS

Rekeningnummer: NL92RABO 0134580079

BIC nummer: RABO NL 2U

VERZENDEN BINNEN NEDERLAND

Brand Living verzendt met pakketpost, wij hanteren € 6,95 verzendkosten binnen Nederland tot 10 kilogram,  Bij een bestelling hoger dan 40 euro zijn de verzendkosten gratis ( alleen geldig voor zending naar adres in Nederland).

Voor verzenden naar Belgie hanteren wij 13 euro verzendkosten tot tot 2 kilogram, 25 euro tot 10 kilogram

 

​Kleine platte bestellingen kunnen met enveloppost verstuurd worden voor een vast bedrag van 4,25 euro (waxmelts Yankee candle max 8 stuks).Na betaling van de bestelling worden de teveel betaalde verzendkosten teruggestort op de bij ons bekende bankrekening van de klant.

  Levering vindt plaats binnen 2 tot 4 dagen na ontvangst van betaling, mits anders aangegeven staat bij de bestelling en met uitzondering van weekeinden en feestdagen.

RETOURNEREN:

- Retourneren kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment
- Graag je retourmelding vooraf melden aan info@brand-living.nl, u kunt gebruik maken van het herroepingsformulier.
https://cdn.myonlinestore.eu/943d1d09-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_Modelformulier%20voor%20herroeping.pdf?t=1489760833
- Stuur het artikel in de originele verpakking en graag met zorg, voldoende gefrankeerd naar Brand Living Kennemerlaan 171, 1972 EM IJMUIDEN.
- Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren
- Na goedkeuring van je retourzending storten wij binnen 14 werkdagen het bedrag( Bij retouren van de gehele bestelling incl. de heen verzendkosten, bij een deel van de bestelling zijn de heen en terug verzendkosten voor de koper) terug.

 

RUILEN

Wil je graag een artikel ruilen dan mag dat maar wij vergoedingen niet de verzendkosten. Deze zijn geheel voor eigen rekening. Meldt van te voren per mail aan welk artikel je graag wilt ruilen. Zorg dat het artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd is. Als dit niet het geval dan kunnen wij het artikel helaas niet omruilen! Als wij de verzendkosten van het opnieuw te opsturen artikel hebben ontvangen sturen wij je het zsm naar je toe.

*GRATIS CADEAU SERVICE * GRATIS VERZENDING V.A. 40 EURO * ONLINE STEMPELKAART

© 2016 - 2021 Brand Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel