Voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Brand Living, gevestigd te IJmuiden

1. Algemeen
2. Indentiteit van de ondernemer
3. Levering
4. Prijzen
5. Betalen
6. Gegevensbeheer
7. Ruilen/Retourneren
8. Afbeeldingen
9. Overmacht

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene Voorwaarden.

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Brand Living. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van  Brand Living.
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.
1.3 Brand Living garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

2. Identiteit van de ondernemer
Naam ondernemer: Brand Living 
Vestigingsplaats: IJmuiden
E-mailadres: info@brand-living.nl
KvK-nummer: 65238656
Btw-identificatienummer: NL002074000B74

3. Levering
3.1 Levering vindt plaats tussen 2-4 werkdagen na betaling.

3.2 Leveringsgebied, Brand Living levert goederen op adressen in Nederland en Belgie.

4. Prijzen
4.1 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
4.2 Alle prijzen op de site zijn in euro`s en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

5. Betalen
5.1 Betalen bij afhalen in de winkel.
5.2 Betalen met iDeal en credit card in vertrouwde bankomgeving.

5.3 Betaalmethode achteraf betalen Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna . Algemene informatie over Klarna vindt u hier . Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.6. Gegevensbeheer
6.1 Indien u een bestelling plaatst bij Brand Living, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Brand Living. Brand Living houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.
6.2 Brand Living respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

7. Bestelling leveren
7.1 De bestelling wordt verstuurd als pakketpost en wordt voorzien van een Bar code.
7.2 Er is ook een mogelijk om de bestelling af te halen op afspraak of in de winkel.
7.3 Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg ingepakt en gecontroleerd. In het onverhoopte geval dat u desondanks een onvolkomenheid constateert, gelieve dit dan binnen 72 uur na ontvangst aan ons te melden per email aan info@brand-living.nl (i.g.v. schade begeleid door relevante foto’s). Retour zenden alleen na email overleg met en akkoord van Brand Living . Mocht er onverhoop een geschil ontstaan dan kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform.

http://ec.europa.eu/consumers/odr/);

8. Afbeeldingen
8.1 Diverse foto`s en afbeeldingen zijn eigendom van Brand Living. De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.
8.2 Door scherminstellingen kunnen kleurafwijkingen voorkomen, houdt er rekening mee dat er afwijkingen kunnen optreden tussen het door u bestelde artikel en het afgebeelde artikel. 

9. Overmacht
9.1  Brand Living is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.
9.2 Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het Internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers , fabrikanten van Brand Living.

http://www.brand-living.nl/c-3316240/voorwaarden/(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

*GRATIS CADEAU SERVICE * GRATIS VERZENDING V.A. 40 EURO * ONLINE STEMPELKAART

© 2016 - 2021 Brand Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel